Uncategorized

De laatste GeZijtVanUrsel-krant ?

De gratis GeZijtVanUrsel-krant lijkt op zijn einde te geraken : een verdubbeling qua kostprijs in combinatie met onbestaande subsidie-mogelijkheden maakt het financieel onmogelijk om het krantje ‘van en voor iedere Urselnaar’ verder gratis uit te geven. Na het platlopen van reeds vele deuren blijft enkel nog de optie over om aan elke geïnteresseerde lezer te vragen via een abonnement samen de kosten te dragen (16 EUR voor 4 edities, aan huis bezorgd in het Urselse).

Mocht een geïnteresseerde sponsor of adverteerder zich alsnog geroepen voelen om voor een jaar mee de kosten te helpen dragen, dan graag !! Wie weet kunnen we het ‘gratis-krantje-van-en-voor-elke-Urselnaar’ alsnog redden, zodat iedereen er ook kan blijven van genieten, en niet alleen diegenen die een abonnementskost kunnen dragen.

Bij deze alvast de digitale versie van de september-editie. Ook deze keer voor het laatst gratis.

Categorieën:Uncategorized

Getagd als: