Ursel

G-voetbal : niemand buitenspel

Voetbal is van iedereen maar voetbal is ook voor iedereen. Elk groot of klein talent, met of zonder beperking, wordt door G-voetbal zoveel mogelijk kansen geboden om te voetballen. Iedereen mag meedoen.

GeZijtVanUrsel : stuurgroep verslagen

Alle GeZijtVanUrsel initiatieven en activiteiten worden vanaf 23/01/2023 aangestuurd vanuit een eigen stuurgroep. De verslagen van de vergaderingen worden via dit kanaal publiek beschikbaar gesteld.

De laatste GeZijtVanUrsel-krant ?

De gratis GeZijtVanUrsel-krant lijkt op zijn einde te geraken : een verdubbeling qua kostprijs in combinatie met onbestaande subsidie-mogelijkheden maakt het financieel onmogelijk om het krantje ‘van en voor iedere Urselnaar’ verder gratis uit te geven.

Een Oost-Vlaams burgerpanel ?

Open brief aan de federale regering : kan de locatie met de beste kaarten voor het Kwartier van de Toekomst door een Oost-Vlaams burgerpanel worden geselecteerd ?

Mariadevotie in Ursel

Meimaand, Mariamaand. Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men nog veel Mariakapelletjes tegen. Ook in Ursel !

Inspraak : visie van de burgemeester

In onze zoektocht naar de stand van burgerparticipatie in onze regio zijn we aanbeland bij Dhr. Tony Vermeire, burgemeester van Lievegem. In die hoedanigheid heeft hij onder meer de bevoegdheid ‘Inspraak’ in diens portefeuille.

Wijkagent Vincent

Op 1/2/2022 is Vincent Degryse precies 4 jaar de vaste wijkagent van Ursel. Een schoon moment voor een korte babbel.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Commentaar is welkom via facebook of via persgroep.ursel@gmail.com