Uncategorized

Dorpskrant “Ge Zijt Van Ursel” gaat van start

Beste medebewoner,

Vorig jaar gingen we van start met Persgroep Ursel : een forum voor en door Urselnaren om te informeren en in dialoog te gaan over zaken die betrekking hebben op Ursel (leven, wonen, werken, heden, toekomst, …). Omdat niet iedereen digitale vingers heeft breiden we ons aanbod nu ook uit met een driemaandelijks krantje, wat bij het begin van elk seizoen zal worden bedeeld.

Het opzet is erg eenvoudig : iedere Urselnaar die iets wil delen met diens mede-dorpsbewoners mag van onze kanalen gratis gebruik maken. Bent U inwoner, of lid van een vereniging, of werkt U voor een instantie of organisatie die actief is in Ursel, dan zien wij Uw artikelvoorstellen graag tegemoet. Diegenen die niet over een degelijke pen zouden beschikken, maar toch iets willen aanreiken, zijn zeker ook van harte welkom. Ook startende zelfstandigen laten wij graag aan het woord om zich voor te stellen. In deze eerste uitgave leverden de volgende verenigingen/organisaties/instellingen een bijdrage af : Onze School, Vrienden van het Drongengoed, Vliegclub Ursel, Agentschap Natuur en Bos, KLJ Ursel, Jeugdhuis De Voute, Landelijke Gilden Ursel, de buurtbewoners van Ijzeren Hand, Okra Trefpunt Ursel, de Groene Leeuwen, en Ursel inZicht. Ook 3 startende ondernemingen tekenden present.

Ideeën voor nieuwe artikels, interviews, weetjes, nieuwtjes, of eigen schrijfsels kan je doorgeven via persgroep.ursel@gmail.com of bij ons thuis (onze gegevens zijn terug te vinden in de krant).

De digitale versie van dit krantje kan U hieronder downloaden. Mocht U niet in Ursel wonen, maar toch een exemplaar willen ontvangen, neemt U best even contact op via persgroep.ursel@gmail.com.

Veel leesplezier, en tot wederhoren,

Persgroep Ursel.

Categorieën:Uncategorized

Getagd als:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s